« »Btw "verhoging"

Gepubliceerd op 03-01-2019

Geachte klant,

Per 1 januari 2019 zal er een nieuw Btw tarief zijn van 6% naar 9%, onze prijzen zijn dus aangepast.

In onze prijs verhoging zit niet alleen de btw, maar ook de grondstoffen, deze zijn ook aannemelijk duurder geworden,

Helaas komen we er dan niet anders onder uit om deze dan ook mee te berekenen,

de rekensom gaat als volgt, 3% btw + 2 % grondstoffen verhoging, totaliteit 5% verhoging waar wij niet onder uitkomen, voor meer informatie over de prijs stijging klik op deze link. bron N.B.C. (Nederlands bakkerij centrum)

wilt u zelf meer informatie over dit onderwerp kunt u altijd bellen met de bakkerij, wij zullen dan proberen, een zo goed mogelijk antwoord te geven.

alvast bedankt,

Team bakkerij Leenders.

9-1546515432.jpg